De Volkskrant recensie van Jan Jongerius
Home

Laat een beoordeling achter over de Volkskrant en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Volkskrant recensie

Navigatie: « Volkskrant recensie #9 | Volkskrant recensie #11 »

Je mening geven? schrijf een recensie over de Volkskrant »

# 10 - Jan Jongerius

Niet geïnteresseerd in de mening van bekende Nederlanders

Waardering: 5 / 10
De Volkskrant
Word abonnee van de Volkskrant

Aanbieding
Volkskrant actie: lees deze kwaliteitskrant nu 4, 6 of 8 weken voor slechts 4 euro! Het proefabonnement stopt automatisch. Kies uit 4 weken van maandag t/m zaterdag de krant op papier en dagelijks digitaal, 6 weken 's zaterdags de krant op papier en dagelijks digitaal of 8 weken volledig digitaal. Inclusief onbeperkt toegang tot artikelen en op zaterdag Volkskrant Magazine. De VK langer proberen? Kies dan voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting, al vanaf 3,95 per week voor Digitaal, 4,50 per week voor Zaterdag + Digitaal en 6,50 per week voor Compleet.


Samenvatting recensie
De Volkskrant bijlage met daarin veel aandacht voor de meningen van bekende Nederlanders is aan mij niet besteed. De krant lijkt op het moment niet neutraal te zijn, maar een volger van hoe meer voor mezelf hoe beter.

Mijn teleurstelling over de Volkskrant is groot. Is dit wat uit het doelgroepenonderzoek komt? Is dat wat het grootste deel van de Volkskrant lezers wil lezen? Nog meer teksten en plaatsjes van bekende Nederlanders? Men zou ook kunnen besluiten om lezers te binden door het brengen van authentieke gedachten over het moderne leven. Er zijn geen politici meer met eigen ideeën (Wilders uitgezonderd), maar kennelijk ook geen journalisten meer.

Beste redactie: ik ben niet geïteresseerd in de meningen van bekende populaire Nederlanders. Ik wil graag - voorlopig - de krant blijven ontvangen zonder de Volkskrant bijlage. Voor dit deel wil ik ook niet betalen; ik zou graag een voorstel krijgen hoe dit is te regelen. Beter zou zijn om een Volkskrant bijlage te maken voor de echte Volkskrant lezers; waar zou het moderne leven over moeten gaan. Ja, een eigen duiding.

Kies voor de meer dan vijfhonderduizend mensen in dit land die hun moderne leven compassievol hebben ingevuld, zonder wereldvreemd te zijn. De krant is op het moment niet neutraal, maar - mogelijk onbedoeld - een volger van "hoe meer voor mezelf hoe beter".

Groet.
J. Jongerius.

Geef zelf je beoordeling over de Volkskrant »

De Volkskrant krijgt van de lezers gemiddeld een 7.6

Er zijn in totaal elf uitgebreide recensies geschreven voor het dagblad de Volkskrant, hierboven vind je recensie #10. Lees je deze krant ook, of heb je de Volkskrant recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de Volkskrant

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws