De Volkskrant recensie van H.J.F. Heesakker
Home

Laat een beoordeling achter over de Volkskrant en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Volkskrant recensie

Navigatie: « Volkskrant recensie #5 | Volkskrant recensie #7 »

Je mening geven? schrijf een recensie over de Volkskrant »

# 6 - H.J.F. Heesakker

In het land der blinden is éénoog koning

Waardering: 5 / 10
De Volkskrant
Word abonnee van de Volkskrant

Aanbieding
Volkskrant actie: lees deze kwaliteitskrant nu 4, 6 of 8 weken voor slechts 4 euro! Het proefabonnement stopt automatisch. Kies uit 4 weken van maandag t/m zaterdag de krant op papier en dagelijks digitaal, 6 weken 's zaterdags de krant op papier en dagelijks digitaal of 8 weken volledig digitaal. Inclusief onbeperkt toegang tot artikelen en op zaterdag Volkskrant Magazine. De VK langer proberen? Kies dan voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting, al vanaf 3,95 per week voor Digitaal, 4,50 per week voor Zaterdag + Digitaal en 6,50 per week voor Compleet.


Samenvatting recensie
De stijl van de Volkskrant is in de loop der jaren veranderd, want aangepast aan de steeds veranderende tijdgeest.

Ik vind nog steeds een dagelijkse krant onontbeerlijk. Natuurlijk is de stijl van de Volkskrant in de loop der jaren veranderd. Er is niets mis mee wanneer wij ons aanpassen aan de steeds veranderende tijdgeest. Maar veel veranderingen in de Volkskrant zijn niet mijn cup of tea.

Daar ik de krant in feite geen dag kan missen, handhaaf ik al jaren het abonnement op de Volkskrant. Dus geen abonnement omdat ik de Volkskrant zo goed vind, neen, de Volkskrant omdat andere dagbladen nog veel verder van mijn belevingssfeer staan.

Een bijkomende ergenis zijn de herhaalde oproepen van de Volkskrant om een proefabonnement te nemen. Vier weken voor € 9,50. Vier weken voor € 11,-. Het kan niet op. Er mag gesteld worden dat dit een vrij grove minachting betekent voor de trouwe Volkskrant-abonnementhouders, die op basis van het goedkoopste jaarabonnement zo'n beetje € 20,- per 4 weken kwijt zijn. Een oude commerciële wijsheid is: "het is goed om nieuwe klanten te zoeken, maar houdt in de eerste plaats je oude klanten binnenboord".

H. Heesakker

Geef zelf je beoordeling over de Volkskrant »

De Volkskrant krijgt van de lezers gemiddeld een 7.6

Er zijn in totaal elf uitgebreide recensies geschreven voor het dagblad de Volkskrant, hierboven vind je recensie #6. Lees je deze krant ook, of heb je de Volkskrant recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de Volkskrant

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws