De Volkskrant recensie van Mirjam Hagen
Home

Laat een beoordeling achter over de Volkskrant en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

De Volkskrant recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over de Volkskrant »

# 5 - Mirjam Hagen

Ongenuanceerd

Waardering: 5 / 10
De Volkskrant
Word abonnee van de Volkskrant

Aanbieding
Volkskrant actie: lees deze kwaliteitskrant nu 4, 6 of 8 weken voor slechts 4 euro! Het proefabonnement stopt automatisch. Kies uit 4 weken van maandag t/m zaterdag de krant op papier en dagelijks digitaal, 6 weken 's zaterdags de krant op papier en dagelijks digitaal of 8 weken volledig digitaal. Inclusief onbeperkt toegang tot artikelen en op zaterdag Volkskrant Magazine. De VK langer proberen? Kies dan voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting, al vanaf 3,95 per week voor Digitaal, 4,50 per week voor Zaterdag + Digitaal en 6,50 per week voor Compleet.


Enige jaren geleden ben ik overgestapt van NRC naar de Volkskrant, omdat ik in de gezondheidszorg werkzaam ben en omdat de Volkskrant hieraan ruim aandacht schenkt. De negatief kritische sfeer van deze krant heeft mij toen verrast en ik hoopte dat ik eraan zou wennen. Niets is minder waar. Ongenuanceerd wordt vaak een beeld geschetst van zakkenvullend management in een gezondheidszorgbranche die er beroerd aan toe is.

Mijn conclusie is, zeker na vandaag met een 'fijn' artikel over enkele louche fraudeurs die ten onrechte zijn gecontracteerd door zorgkantoren, dat u er niet op uit bent de gezondheidszorg te steunen, maar om deze met een negatief beeld en emotie te beladen. Dat er in minimaal 95% van de thuiszorginstellingen hardwerkende verzorgenden en managers werken, die nu nog harder moeten werken om het imago weer op te vijzelen, daarvoor lijkt u geen oog te hebben.

Daarom stap ik waarschijnlijk binnenkort weer over op de NRC. Mijn voorkeur gaat uit naar volledige, genuanceerde informatie. Naar een krant die de wereld in al haar facetten laat zien, zonder onnodig cynisme, op constructieve wijze.

Kom op Volkskrant: het kan beter!
M. Hagen

Geef zelf je mening over de Volkskrant »

De Volkskrant wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.6

Er zijn in totaal elf uitgebreide recensies geschreven voor de krant de Volkskrant, hierboven vind je recensie #5. Lees je deze krant ook, of heb je de Volkskrant recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over de krant de Volkskrant

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws