Happinez recensie van M.L. Wiersma
Home

Happinez recensie

Review index: « Happinez recensie #5 | Happinez recensie #7 »

Je mening geven? schrijf een recensie over Happinez »

# 6 - M.L. Wiersma

Een stukje van mij

Waardering: 9 / 10
Happinez
Word abonnee van Happinez

Aanbieding
Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.


Samenvatting recensie
Happinez is een niet bepaald doorsnee tijdschrift met haar aansprekende verzameling van onderwerpen, gedachten, reflecties en beelden.

Ik denk dat "happinez" zeker bijdraagt aan mijn geluk. Het is een verzameling van onderwerpen, gedachten, reflecties en beelden die mij persoonlijk aanspreken. Vanaf het moment dat ik het tijdschrift in handen neem, tot de laatste pagina maakt het indruk op me.

Het ene nummer lees ik vaker opnieuw dan het andere. Het ligt natuurlijk aan de onderwerpen. Ik voel dat er mensen met passie aan werken, die niet willen dat de lezers een doorsnee tijdschrift doorbladeren. Die diepgang zoek ik ook in mijn leven.

Soms praat ik over "happinez" met mensen online die aan de andere kant van de wereld wonen. Ze vinden het jammer dat ze geen Nederlands kunnen lezen. Dan ben ik een beetje trots, want hoewel ik het blad niet heb samengesteld, is het toch een stukje van mij en mijn identiteit.

Geef zelf je visie op Happinez »

Happinez krijgt van de lezers gemiddeld een 8.7

Er zijn in totaal veertien uitgebreide recensies geschreven voor het blad Happinez, hierboven vind je recensie #6. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Happinez recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Happinez

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Meer aanbiedingen
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Happinez
abonnement kado
Happinez abonnement kado
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws