Happinez recensie van Fennie Hagenbeek
Home

Happinez recensie

Navigeer: « Happinez recensie #4 | Happinez recensie #6 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Happinez »

# 5 - Fennie Hagenbeek

Elke maand een kado

Waardering: 9 / 10
Happinez
Word abonnee van Happinez

Aanbieding
Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 maanden op proef of geef het blad cadeau.


Samenvatting recensie
Happinez helpt je op weg met het beantwoorden van de vraag: wat is geluk? Het blad staat zo vol met spirituele informatie dat het je een hele tijd bezig houdt met lezen en denken.

"Hapinezz", De titel van het tijdschrift zou kunnen betekenen dat je dat er van wordt, of het je er bij helpt te worden. Het kan ook een beetje cynisch zijn, wat is "happinezz" ten slotte?

Het mooie van dit tijdschrift, en ik heb er in mijn leven heel wat versleten, is dat het je als je jezelf de kans geeft een heel eind op weg helpt om werkelijk iets te ontdekken over onze nooit echt te beantwoorden vraag: wat is geluk? Dit tijdschrift heeft zoveel leuke, fijne, goede en spirituele informatie dat het je een hele middag bezig houdt door alleen al lezen en je vervolgens aan het denken zet over wat je allemaal gelezen hebt. In een woord: geweldig!

We leven in een drukke emotioneel en spiritueel belastende tijd en niemand merkt hoe we van onszelf verwijderd raken, tot je dit tijdschrift in handen krijgt. Er staat altijd wel wat in wat je raakt of wat opgaat voor jouw leven. Ik ben blij dat ik er tegen aan gelopen ben, ik ben en blijf een trouw lid en bewonderaar van dit blad! Complimenten voor de makers!

Geef zelf je mening over Happinez »

Happinez wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.7

Er zijn in totaal veertien uitgebreide recensies geschreven voor het tijdschrift Happinez, hierboven vind je recensie #5. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Happinez recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Happinez

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Aanbevolen toppers
Happinez
abonnement kado
Happinez abonnement kado
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws