Happinez recensie van Augusta van Putten
Home

Happinez recensie

Review index: « Happinez recensie #13 | Laatste recensie

Je mening geven? schrijf een recensie over Happinez »

# 14 - Augusta van Putten

Hapinezz maakt je blij

Waardering: 9 / 10
Happinez
Word abonnee van Happinez

Aanbieding
Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.


Ik ben iedere weer blij wanneer ik het tijdschrift in mijn brievenbus vind. Alleen van de voorpagina knap ik al op. En ik vind het altijd jammer als ik moet wachten, omdat ik weg moet of andere dingen te doen heb. Wat zou er nu weer instaan. Heerlijk, lekker ontspannen lezen, en daar komen dan nog de mooie foto's en inspirerende ideeën bij.

Ik blader hem eerst door, om hem daarna zo snel mogelijk helemaal te lezen. Er is altijd wel iets nieuws om over na te denken, zo'n klein zetje. Veel inspiratie, goede moed en voornemens.

Ik ben activiteiten begeleidster (medewerker ontwikkeling groep) op een crisiscentrum en dagcentrum voor mensen met een psychiatrische achtergrond. Ik gebruik Happinez intensief voor mijn werk. Eerst leg ik hem op de leestafel, en daarna gebruik ik hem voor grote moodboarden of andere grote muurprojecten. Hij wordt gebruikt voor kaarten, voor speciale info over bijvoorbeeld Marokkaanse, Surinaamse of noem het maar op.

Mensen vinden er veel troost in, of worden gewoon blij van de mooie foto's en kleuren. Ik krijg er altijd leuke reakties op. Soms komt het zelfs voor dat ik er nog een bij koop omdat ik er aan een niet genoeg heb. Het is echt waar. Hapiness maakt je blij.

Geef zelf je visie op Happinez »

Happinez krijgt van de lezers gemiddeld een 8.7

Er zijn in totaal veertien uitgebreide recensies geschreven voor het blad Happinez, hierboven vind je recensie #14. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Happinez recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Happinez

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Aanbevolen toppers
Happinez
abonnement kado
Happinez abonnement kado
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws