Happinez recensie van Rian Vis van Heemst
Home

Happinez recensie

Navigeren: « Happinez recensie #10 | Happinez recensie #12 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Happinez »

# 11 - Rian Vis van Heemst

Tijdschrift zonder bla-bla

Waardering: 9 / 10
Happinez
Word abonnee van Happinez

Aanbieding
Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 maanden op proef of geef het blad cadeau.


Samenvatting recensie
Happinez is een tijdschrift dat serieus met haar onderwerpen omgaat. Onderwerpen waarmee de mens bewuster kan maken van wat deze in zich heeft en waar kan maken in plaats van de buitenkant te tooien.

Zo af en toe koop ik het blad Happinez om mijzelf eens even goed te verwennen. Ik verheug mij op het thuis komen en heerlijk weg te kunnen duiken in Happinezz. Dat is pure verwennerij, omdat ik van heel weinig geld moet zien rond te komen.

Happinez brengt inzichten in onderwerpen waar ik al langer mee aan het stoeien was, brengt mij op nieuwe ideeën en geeft vreugde door de mooie foto's . Geen bla bla advertentie's die de meeste van de pagina's in beslag nemen in dit tijdschrift! Eindelijk een blad die serieus met haar onderwerpen omgaat , onderwerpen die de mens bewuster kan maken van wat deze in zich heeft en waar kan maken in plaats van de buitenkant te tooien met de duurste kledij en extravagante make-up, wat ook nog eens veel onzekerheid voedt over ons eigen uiterlijk.

Nee, de Innerlijke Mens komt hier aan het woord en krijgt alle aandacht. Wat een verrukking! ik hoop dat veel mensen dit mooie blad gaan ontdekken, aan mij zal het in ieder geval niet liggen, hi hi. Een spiritueel-vruchtbaar 2009 gewenst voor iedereen!

Geef zelf je oordeel over Happinez »

Happinez wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.7

Er zijn in totaal veertien uitgebreide recensies geschreven voor het tijdschrift Happinez, hierboven vind je recensie #11. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Happinez recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Happinez

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Meer acties
Happinez
abonnement kado
Happinez abonnement kado
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws