Happinez recensie van gottfried knab

Happinez recensie

Navigeer: « Happinez recensie #6 | Happinez recensie #8 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Happinez »

# 7 - gottfried knab

Niet Happy even maar altijd min of meer Happy!

Waardering: 9 / 10
Happinez
Word abonnee van Happinez

Aanbieding
Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.


Samenvatting recensie
Happinez brengt mensen bij elkaar. Dit blad leert je je naasten beter te begrijpen en je in hen te verplaatsen.

M.i. brengt jullie blad mensen dichter bij elkaar, je gaat bewuster leven / om met je naasten, omdat je ze beter leert begrijpen / aanvoelen, intuïtief, cognitief? Je hebt veel eerder de neiging je te verplaatsen in de ander, hoe hij of zij dingen beleeft / ervaart. Je hebt de mogelijkheid gezonder te leven en daardoor eigenlijk minder egoistisch.

Klinkt vergezocht maar ik zal het proberen uit te leggen: mensen die bewust, op een gezonde manier, met zichzelf en met anderen omgaan en communiceren (verbaal en non-verbaal!), zullen veel minder gauw ziek worden, zowel geestelijk als lichamelijk. Daardoor zijn ze minder belastend voor elkaar en voor de maatschappij (denk bijv. aan echtscheidingen, als we elkaar nu eens beter zouden aanvoelen / invoelen). En dan te bedenken al die ziekenhuisopnames veroorzaakt door stress, psychische en lichamelijke klachten: de GGZ's en ziekenhuizen puilen uit van mensen die daar uiteindelijk vaak genoeg niet thuishoren. Wat is de reden van een opname? Stress, ongezonde leefstijl veroorzaakt door o.a. werkdruk én de druk die we elkaar opleggen in allerlei vormen van relaties etc. Miscommunicatie, het elkaar niet gunnen van... Als we niet uitkijken zijn we binnen no-time allemaal vastgelopen (lees: tegen de lamp aangelopen), behebt met chronische klachten!

Jullie blad spreekt zich duidelijk uit vóór in de ontmoeting gaan, precies zoals beschreven in het laatste nummer: wat je kunt lezen in iemands ogen, een heel scala van eigenschappen / eigenaardigheden, etc. waardoor je imand kunt doorgronden, zijn / haar zieleroerselen.

Happinez is eigenlijk een verzameling van verschillende bladen, op een wel hele prettige, uitnodigende manier geschreven. M'n complimenten.

Groet, een ervaringsdeskundige.

Geef zelf je mening over Happinez »

Happinez wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.7

Er zijn in totaal veertien uitgebreide recensies geschreven voor het tijdschrift Happinez, hierboven vind je recensie #7. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Happinez recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Happinez

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Happinez
Happinez
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Andere acties
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Flow
proefabonnement
Flow proefabonnement
Happinez
abonnement kado
Happinez abonnement kado
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws