Happinez recensie van Randy Roels

Happinez recensie

Review index: « Happinez recensie #9 | Happinez recensie #11 »

Je mening geven? schrijf een recensie over Happinez »

# 10 - Randy Roels

Happinez maakt haar lezers er bewust van wat er echt toe doet in het leven

Waardering: 10 / 10
Happinez
Word abonnee van Happinez

Aanbieding
Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.


Samenvatting recensie
Happinez maakt de lezer nóg meer bewust van wat er écht toe doet in het leven: gelukkig zijn en positieve contacten onderhouden wat er voor zorgt dat je gezond blijft.

In één woord: gewéldig! Als ik ergens moet wachten en Happinez ligt daar, vind ik het gewoon jammer, dat ik aan de beurt ben. Bij mijn kapper mocht ik hem een keer mee naar huis nemen, zodat ik hem uit kon lezen. Ik heb onlangs vier uur, bijna onafgebroken, kunnen lezen en had hem nóg niet uit. Dat was het maartnummer. Thuis vind ik niet zo gemakkelijk de rust en tijd om te gaan zitten lezen, maar als ik een abonnement zou nemen, dan is dat beslist eentje op Happinez. Ik herken en kom er zoveel meer in te weten, waarmee ik weer verder kom in mijn persoonlijke ontwikkeling en daarmee ook voor mijn omgeving nog meer kan betekenen en dat vind ik allebei heel belangrijk. Happinez heet terecht zo, want het lezen maakt me nóg happier!

De onderwerpen zijn stuk voor stuk interessant voor een ieder, die wat dieper wil gaan dan de oppervlakte in het leven, met name in relatie tot een ander. Of dat nu je lief is of je kind of kleinkind is, of je ouders of gewoon de buren in je straat zijn of personeel in je "vaste" winkels, je hébt er veel aan, omdat je van Happinez in alle opzichten wármer wordt. Je straalt het gewoon uit en ik merk dat, doordat wildvreemde mensen mij dingen vertellen, die ze niet gauw aan iemand vertellen en ze zeggen dan blij te zijn, dat ze dat konden en mochten. Ik kan hun dan ook wat teruggeven van mezelf en dat voelt dan ook weer echt goed!

Happinez maakt mij in ieder geval nóg meer bewust van wat er écht toe doet in het leven. Happinez... gelukkig zijn... positieve contacten, die met liefde onderhouden worden, dat alles zorgt ervoor dat je gezond blijft. Zonder dat is immers een miljonair zelfs arm.

Geef zelf je visie op Happinez »

Happinez krijgt van de lezers gemiddeld een 8.7

Er zijn in totaal veertien uitgebreide recensies geschreven voor het blad Happinez, hierboven vind je recensie #10. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Happinez recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Happinez

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Happinez
Happinez
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Andere aanbiedingen
Happinez
abonnement kado
Happinez abonnement kado
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Flow
proefabonnement
Flow proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws