Happinez recensie van Marian Henderson

Happinez recensie

Navigatie: « Happinez recensie #7 | Happinez recensie #9 »

Je mening geven? schrijf een recensie over Happinez »

# 8 - Marian Henderson

Happinez, een tintelend bad in een zuivere bron

Waardering: 9 / 10
Happinez
Word abonnee van Happinez

Aanbieding
Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.


Samenvatting recensie
Happinez biedt een glimp van het spirituele, zonder dat je er nou zo verschrikkelijk hard bij na hoeft te denken. Kortom: zinvolle informatie zonder dat het zwaar spiritueel huiswerk wordt.

Als ik in de supermarkt kom, blijf ik behalve bij de verse vruchtensappen, de gezonde hazelnoten en de o zo lekkere ongezonde suikerzoete appeltaarten toch ook altijd even bij de tijdschriften hangen. Dwaalt mijn blik over de rijen glossies, dan springt Happinez er altijd weer voor mij uit. Alleen al dat aantrekkelijke kaftje, met een mooie voorstelling erop en dat ene lonkende woord, dat meteen al allerlei associaties oproept. Mij als het ware aan het werk zet. Een stapje naar binnen laat zetten. Nieuwsgierig maakt.

Het mooie van Happinez is voor mij dat het blad mij een glimp biedt van het spirituele, zonder dat ik er nou zo verschrikkelijk hard bij na hoef te denken. Geen ingewikkelde beschouwingen, maar een vriendelijk aanstippen van het onzegbare, een verkwikkend bad in de dauwdruppeltjes van religie en filosofie. Allemaal boeiende onderwerpen die met het geestelijke te maken hebben en die zinvolle informatie geven zonder dat ze je het gevoel geven dat je zwaar spiritueel huiswerk moet maken. Met prachtige foto's die puur en basic zijn en zomaar in hun eentje al een meditatieve stemming oproepen.

Dan heb ik het nog niet eens over de leuke cadeautjes voor jezelf of een ander, die eigenlijk op je huisaltaartje niet mogen ontbreken. Heb ik de Happinez kalender al genoemd? Nou hier komt-ie. Elke dag sta ik even stil bij het citaat van de dag en de daarbij behorende beschouwing. Zonder Happinez zouden mijn dagen toch een stuk saaier beginnen en zou ik mijn maandelijkse tijdschriftmoment zeker missen. Mag ik hier zelf een aardig Oosters citaat aan toevoegen? Als iemand geen glimlach heeft, schenk hem dan de jouwe.

Vriendelijke groeten,
M. Henderson

Geef zelf je beoordeling over Happinez »

Happinez krijgt van de lezers gemiddeld een 8.7

Er zijn in totaal veertien uitgebreide recensies geschreven voor het blad Happinez, hierboven vind je recensie #8. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Happinez recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Happinez

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Happinez
Happinez
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Aanbevelingen
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Happinez
abonnement kado
Happinez abonnement kado
Flow
proefabonnement
Flow proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws