Ontvang nu een cadeaukaart van de HEMA bij de Tros Kompas of TV Krant
Home

HEMA cadeaukaart bij Tros Kompas en de TV Krant

De tv gids met korting

Ben je op zoek naar een nieuwe tv gids met welkomstcadeau? Lees dan verder, want Tros Kompas en de TV Krant hebben momenteel een wel heel mooie aanbieding.

Nu bij de Tros Kompas en de TV Krant tijdelijk een HEMA cadeaukaartDe tv gidsen Tros Kompas en TV Krant hebben een mooie najaarsactie: bij een abonnement van een jaar krijg je nu tijdelijk een HEMA cadeaukaart ter waarde van 10 euro cadeau. Zo lees je de komende tijd wel heel voordelig wat er op tv is en kun je bovendien nog lekker winkelen met korting bij het meest bekende warenhuis van Nederland.

Over de actie met de HEMA cadeaukaart

Het betreft de volgende aanbieding: bij zowel de Troskompas als de TV Krant kun je nu een heel jaar lang de tv gids lezen met een flinke korting. Omgerekend respectievelijk maar 71 cent en 54 cent per week, wat in het geval van Tros Kompas een korting van 45% en in het geval van de TV Krant een korting van 46% ten opzichte van het normale tarief van een jaarabonnement betekent. Naast deze korting krijg je als welkomstcadeau ook een HEMA cadeaukaart met een saldo van 10 euro. Dit tegoed kan worden besteed in alle HEMA-winkels en kan in delen worden opgemaakt: je hoeft dus niet in één keer een tientje te besteden maar kunt er bijvoorbeeld ook een luxe koffie en een lekkere tompouce voor bestellen in het HEMA restaurant en de rest voor een volgende aankoop bewaren. Het saldo blijft altijd geldig en komt dus nooit te vervallen. Je krijgt de cadeaubon circa vier weken na ontvangst van je betaling aan de uitgever automatisch thuisgestuurd.

Welke gids is geschikt voor mij?

Kun je niet kiezen dus de Tros Kompas en de TV Krant? We geven hieronder in het kort de sterke punten van beide programmabladen aan, zodat je hopelijk een goede keuze kunt maken.

De TV Krant

 • De TV Krant is overzichtelijker dan de meeste andere televisiegidsen, met per dag een programma-overzicht op 4 pagina's van de zenders van de publieke omroep, de commerciële zenders en de best bekeken buitenlandse zenders en digitale tv-kanalen.
 • On-demand rubriek met alles over deze nieuwe vorm van tv kijken. Je leest al het nieuws over platformen als Netflix, HBO, Ziggo Movies & Series en NLZiet dus.
 • Veel aandacht voor films en binnen- en buitenlandse tv series. Ook de nieuwste bioscoop- en filmhuis releases komen aan bod.
 • De rubriek Filmbuzz met nieuwtjes uit de filmwereld, de horoscoop en de puzzel maken de TV Krant tenslotte compleet.

De Tros Kompas

 • De Tros Kompas is een handig omroepblad op compact formaat met voor iedere dag maar liefst 10 pagina's met alle programmagegevens.
 • De gids biedt zeer uitgebreide informatie over het aanbod van programma's.
 • Ook in Tros Kompas is er aandacht voor Netflix, Videoland, NLZiet enzovoort.
 • In de rubriek Filmkompas staan recensies van de films van de week, geschreven door de redactie zelf.
 • De gids bevat veel columns, onder andere van Antoinette Hertsenberg over consumentennieuws, Freek Vonk over de dierenwereld, Jill over creativiteit, Albert Verlinde over showbizz, Rob Verlinden over tuinieren en dierenarts Ros Nawijn over het wel en wee van huisdieren.
 • Hiernaast zijn er ook nog de rubrieken 'Show & Zo' met shownieuws, 'Nostalgie' over het leven van vroeger, 'Familiebedrijf', 'Stad & Land' over de cultuur en historie van Nederlandse dorpen en steden en 'Musical & Toneel' met aandacht voor nieuwe theatervoorstellingen.
 • Voor de kinderen is er tot slot de speciaal voor Tros Kompas gemaakte wekelijkse Donald Duck strip, en de horoscoop en puzzels ontbreken hier uiteraard ook niet.

Kort door de bocht is de TV Krant dus de gids met meer aandacht voor films en series en de Tros Kompas de gids die het accent legt op de overige tv programma's en entertainment. Ben je er nog niet helemaal uit? We hebben op onze pagina met TV gids aanbiedingen nog veel meer scherpe acties van alle Nederlandse omroepbladen staan. Daar zit vast wel één van je gading tussen. Het loont de moeite om deze pagina vaak te bezoeken, want het aanbod wisselt zeer regelmatig en sommige acties lopen maar kort. Ben je dus op zoek naar een nieuwe tvgids, zet Proefabonnementen-Gids.nl dan tussen je favorieten!

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws